Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Conlitmas Export Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Robot extractor de piese
Brand
ROBIFOND 1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Robotul extractor de piese model ROBIFOND 1 este adecvat instalarii pe masini de turnare sub presiune de la Maicopresse S.p.A, pentru indepartarea pieselor finale.

Robotul extractor ROBIFOND 1 funcţioneaza exploatand principiul rotatiei orizontale a doua brate articulate cu control intermediar prin biela cuplata.

Miscarea de rotatie este asigurata printr-un reductor special de mare eficienta fara jocuri mecanice, cuplat la un motor electric fara perii.

Deplasarile orizontale si verticale se realizeaza prin intermediul unor comenzi pneumatice cu alunecare, care gliseaza pe ghidaje prismatice cu tratament anticoroziune si ungere prin gresare.

Rotatia bratului si deschiderea-inchiderea clestilor se realizeaza prin acţionari pneumatice. Miscarea bratului rotitor are un control al poziţiei cu setarea valorii de la tastatura. intregul ansamblu este amplasat ai fixat pe placa fixa a masinii.

ROBIFOND este controlat de un aparat complet electronic cu PLC, este echipat cu tastatura si ecran pentru programarea tuturor datelor relevante pentru pozitii si viteze.
Dispozitivul electronic are interfata cu masina de turnare sub presiune pentru a asigura toate deplasarile si masurile de protectie dintre masina si robotul extractor.

Caracteristici tehnice:
- Rotaţia braţului :90 grade
Control electric pentru verificarea valorii
- Axa verticala cursa : max. 200 mm.
Actionare pneumatica
- Axa orizontala cursa: max. 200 mm.
Actionare pneumatica
- Reglarea manuala a axei orizontale :250 mm.
- Rotatia clestilor 90 grade
Actionare pneumatica
- Deschiderea si inchiderea clestilor
Actionare pneumatica
La cererea Dvs. suntem pregatiti sa va raspundem la intrebari, sa va oferim mai multe informatii despre utilajul nostru .
Din Gura in Gura